joi, 5 martie 2015

Accesorii pentru toti

De-a lungul vremii, forma tastii a evoluat iar singurul lucru ramas neschimbat este baiera lata si lunga trecuta peste trup. Si astazi aceasta constituie un element cu specific barbatesc sa zicem. La femei, baiera lata este folosita pentru gentile de marime mai mare, tocmai pentru a sustine greutatea si a echilibra designul, si fac parte din genul sportiv. La barbati, baiera lata si lunga este folosita la toate gentile, tocmai pentru a imprima ceva masculin obiectului. Fie ca e mai mare, fie ca e dimensiune mai mica ea arata cam la fel.

Dar cine poarta genti barbatesti astazi? In primul rand studentii. Ei le folosesc mai mult pentru ca sunt practice. In ele se pot duce cu usurinta cartile, caietele sau foile pentru cursuri, obiectele de scris care nu-si mai gasesc locul prin buzunare, portofelul, cheile si alte obiecte pe care un barbat considera ca trebuie sa le aiba asupra lui.

Cum practica se imbina si cu aspectul exterior, designerii au reusit sa creeze genti barbatesti extrem de frumoase si atractive care sa satisfaca gusturile celor mai multi dintre barbatii moderni. Binenteles, nu vom vedea decat putini barbati in varsta care sa poarte geanta. Dar sunt si dintre acestia pentru care geanta este un accesoriu nu numai util, dar si elegant sau sic si le dau un aspect tineresc. Chiar si pentru o femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu