marți, 3 februarie 2015

Daca fac efort, pot sa mananc cat vreau

Atunci cand faci exercitii, trebuie sa ai un program bine stabilit, care sa combine atat antrenamente cardio cat si de rezistenta, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate. Exercitiile cardio, cum ar fi alergatul sau mersul cu bicicleta, ard grasimile acumulate, in timp ce rezistenta la efort se formeaza cu greutati si abdomene, care permit construirea masei musculare si cresc arderile.


Doar pentru ca tocmai ai fost la alergat, nu inseamna ca poti sa mananci o portie de placinta in plus. Exercitiile fizice sunt o necesitate; acestea ajuta la imbunatatirea starii de spirit, a sanatatii si iti dau energia necesara unei zile de munca. Insa, in niciun caz, nu trebuie sa fie folosite ca scuza pentru a manca tot de pe masa. De unele singure si fara a fi insotie de o dieta sanatoasa, antrenamentele nu vor da rezultate. Pierderea in greutate este atinsa si mentinuta printr-un deficit de calorii, ceea ce inseamna ca trebuie sa arzi mai multe calorii decat mananci.

Mit fals: Carbohidratii sunt inamicul

Poti manaca cati carbohidrati vrei: paste, cartofi si paine. Nu acestea ingrasa, ci portiile in care vin. Spre exemplu, piureul de cartofi ca la mama acasa este delicios si te poti bucura de el, insa pur si simplu, nu exagera. Acelasi lucru e valabil pentru toate felurile preferate de mancare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu